25 Nisan 2010 Pazar

Dondakee, dondakee, don don don...


 "Gintama, gintama, gin gin gin, gintamaa"olanı daha fena, o mu dilime takılaydı? bilemedim...
O bir yana, şimdi ben imkansızı başardım ve bulunmayan Gintama posterlerinden satın aldım çok şansa buldum genelde hiç ellerinde kalmıyor. En çok istediğim şeylerden biri Gintoki scroll'u ve Gintoki pvc figürü, fakat nerdeyse bulunması imkansız. Yemedim içmedim para biriktirdim 3, 4 aydır hatta mayısa giriyoruz, 5 ay olacak pre-order olarak sipariş vermiştim üstelik 2 ayrı siteden. Hala bir ses seda yok :/
Neyse poster dediğim uzunluğu 50 cm genişliği 20cm olan koleksiyon posterleri. her posterden 2'şer tane geldi yine ve elimdeki fazla posterleri çıkarıyorum Gintama severlerle paylaşmak istedim. (çok uygun bir fiyata geldi çünkü nisan ayı shipping %50'ydi ve bu poster setinde %30 indirim vardı)
İşte fazla olan Poster/karakterler;
 Önemli: her posterden birer adet var ilk kim yorum atıp istediğini belirtirse onundur. Almak isteyen yorum yazıp istediğini belirtirse kolay olacaktır sanırım. (Neden Hijikata yok derseniz, onun başı bağlı tamam mı :P) her biri 8 tl ve orjinal kutusunda. İsteyene Japonya'dan gelen faturasıyla gönderilir kar yapma gibi bir amacım yok:)
  
 Gintoki                  Katsura Kotaro              

Takasugi Shinsuke      Bansai Kawakami

Kondou İsao           Okita Sougo

Yamazaki Sagaru



Share/Bookmark

1 yorum:

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...