11 Aralık 2009 Cuma

Uzun bir aradan sonra alışverişteydik!!

Evet geçtiğimiz Salı günü sabah Mango'dan gelen bir mesajla titreşimi alıp hazırlandık. Fon müziğimiz Toradora'nın   pre-parade günün konusu Bleach (bizi gören anime izlediğimizi bırak haber bülteni bile izlediğimizi düşünmez aptal süslü püslü tiki kızlar der büyük ihtimal). Ama yanlışşş!!  Neyse anneme itterashaiii!! diyip yola koyulduk Ayasegawa'la... İlk maceramız cevizlibağ'da inip gelen figürlerimi beni bekleyen sevgili Gintoki'mi davutpaşadaki ptt'den almaktı. Uzun bir bekleyişten sonra figürlerime kavuştum, mutluluğu tarif edilemezdi..

Ardından ikinci maceramız Capacity'di. İlk defa bir alışveriş merkezine vardığımızda karnımız toktu. Derhal La Senza'ya daldık bi sürü yeni sezon ürün gelmişti altını üstüne getirdik en güzel iç çamaşırlarını ve en güzel pijama setini ve törpüsünü alıp çıktık.



Bu arada Ayasegawa aklına estikçe shinsui edasıyla ''Nanao chaaaan!'' diyip beni benden alıyordu. Taklitçi mi olucak bu kız merak edip duruyorum, bir insan bu kadar güzel benzetir. Neyse sonraki durağımız tabi ki Bershka ve Pull and Bear'dı. Malesef ikisinde de pek güzel şeyler bulamadık. Bershkada straplez tül etekli elbiseyi her ne kadar almak istesem de bişey alma şimdi dedi, ilahi bir güç indirim olur o zaman alırsın mı demeye çalıştı bilmiyorum... Pull and bear'dan aldığım siyah kazağı da sırf almış olmak için aldığıma eminim eve gelince denemedim bile.

Birçok ayakkabıcıyı gezmemize rağmen hangi Uggların orjinal olduğuna karar veremedik şansa o gün Ugglarımı giymemiştim o yüzden karşılaştırma yapamadık. Ama hepsi sahte gibi duruyordu hiç birini beğenmedim. Ve Mango'ya girdik inanılmaz kalabalık ve savaş alanı gibiydi ve çok düzensizdi. Ama en güzel kazakları bulup aldık Ayasegawa inanılmaz güzel bir gece elbisesi de aldı. O gün o pis pembe rengine takıktı resmen...


En son ne zamandır dışarı çıkmadığım için bana yeni açılmış gibi gelen Only'e girdik ordan ev botu aldım. Ev botu koleksiyonuma bir yenisini daha eklemiş oldum. Şöyle salakça bir açıyla resmini de çektim. yanında pon ponlarıda var.
En sonunda karnımız acıktı bu arada Ayasegawa İshida gibi ''İnoue-san'' da dedi ona da bi yarıldım. Bu Bleach kolik halimiz ne olucak bilmiyorum valla :P Yemeğimizi yedikten sonra eve geri döndük. Uzun zamandır dışarı çıkmadığımız için bu tür şeyler bizim için macera tadında ve çok hareketli geliyor.


Dün de uzun zamandır beklediğim fırfır ve kurdelelerim geldi hepsi birbirinden güzel. Ablam aksesuar tasarımı yaptığı için atolyesindeki en güzel şeyleri göndermesini istedim ve 1 yıldır keçe istiyordum onları da göndermiş beni çok ama çok mutlu etti... Önümüzdeki günlerde Ayasegawa'la keçe ve fırfırlardan bi sürü güzel şeyler yapıcaz. Özellikle keçeden Cinnamoroll, anime chibi versiyonları ve Hello Kittiyleri yapıcaz. Ve tabi ki baykuş da yapıcam kafama koydum.
 Not: Figürlerimi de yakında koyucam elimde fazladan var onları da satmak istiyorum.

6 yorum:

  1. Nanaoooo chan ben mango'dan adığımız elbiseyi değiştirdim göğüs kısmı çok kötü oldu elbisenin :(( Yerine bakşa şeyler aldım... Bu arada fırfırlar harika görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. fırfırlar o kadar çok ki görünce şaşırcaksın. yerine ne aldın?

    YanıtlaSil
  3. yerine triko bir elbise ve siyah hırka aldım

    YanıtlaSil
  4. o elbise çok güzeldi ama olsun güle güle kullan aldıklarını :*

    YanıtlaSil
  5. Yaptıklarınızı merakla bekliyoruz =>

    YanıtlaSil
  6. kalıp çıkartınca başlıycaz nasıl yapıtığımızı da göstericem zaten. :D

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...