18 Şubat 2012 Cumartesi

Suspus'un Host Kulübü

Daha önce mim yazılarını görür ama çok kişisel bulduğum ve blog sahibi hakkında bir şeyler öğrenmek istemediğim için okumadan geçerdim. Sanki bazı kızlar kendi aralarında toplaşıyor ve sen daha yeni tanıştığın için aralarındaki bu ritüelde yerin yokmuş gibi hissediyorsun. Ama bu sefer o kadar kişisel bulmadığım aksine içimdeki canavarı ortaya çıkaracak bir mimle karşı karşıyayım. Daha doğrusu, tumblrımda yeterince azıttığım için blogda yazma gereği duymamıştım, ama hep içimden bir ara gerçek beni bloguma da yansıtmam gerektiğini hissediyordum. Doğru zaman ve doğru yazı bu olsa gerek. Kimbapçığımın bana güvenerek mimlediği feromon kokulu yazıma geçebiliriz o halde.


Biz bayanların da erkekler gibi harem kurma fantezileri vardır. Hatta birçok kez 2-3 erkekle aynı anda evlenmeyi hayal etmişimdir. Tamam, şimdilik hayal etmekle yetiniyoruz ama ne demişler: en büyük hayalleriniz servetiniz keh keh  keh... 


Önce modellerim;

1. Bartek Borowiec


Kendisi modeller dünyasına dalma sebebimdir. Polonya diye bir avrupa ülkesini ciddiye alma sebebimdir. Erkek denen varlığın aslında güzel olması gerektiğinin ispatıdır. O kızıl saçlarında ellerimi dolaştırmak istediğim erkek. Karışıma alıp günlerce suratına bakmak istediğim erkek...



2. Michael Tintiuc 


Bundan sonrakilerin herhangi bir renge ihtiyaçları yok. Zira Bartek'ten sonra herkes sönük kalıyor :) Michael'ı ilk görüdüğümde yüreğim ağrımaya başlamıştı, çok kızmıştım kendime nasıl olur da ulaşamayacağım birine aşık olabilirim, bu kadar onu düşünebilirim diye kafayı yemiştim. Hani lisede bir çocuk görür aşık olursunuz, sonra eve gelir, kendinizi yatağa atıp saatlerce kalp atışlarınız eşliğinde o çocukla beraber olduğunuzu hayal edersiniz ya, işte Michael benim için o çocuk. Hayallerimde yaşattım ve çok şey paylaştım :)



3. Tomek Szczukiecki


Polonyalı bir isim daha... saçlarına gözlerine ve podyumdaki naifliğine tav olduğum bu adamın sevgilisi olduğunu öğrendiğim an yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam. O kadar ki Tumblrda resimlerini paylaşmaz oldum, resmen küstüm. Ama güzelliğiyle ve o dediğim naifliğiyle kimse yerini dolduramadı.



4. Matthew Hitt


Sincabımla tanıştırayım; onca uzun saçlı güzel modeller arasında nasıl oldu da bu sıska şeye vuruldum bilmiyorum. Bu tatlılık, bu şımarıklık, suratındaki muzur ifade (tabii siz bu resimde onu göremiyorsunuz) ve samimiyet hiçbirinde yok maalesef. Eve alıp besleme hissi uyandırıyor bende, besledikten sonra yapacaklarımdan korkuyorum ama...


5. Jonas Kesseler


Sıskanın sıskalar sıskası arkadaşı Jonas'a merhaba deyin bayanlar baylar. Bu resmi görüp de bu çocuğa vurulmayanın alnını karışlarım. Kalbinizin hızını biraz olsun arttırmadıysa zaten siz çoktan ölmüşsünüz demektir. Erkek olsam bile yüreyim hoplardı, zira erkek olsam gay olurdum zaten. Yine sevgilisi olduğunu öğrendiğimde yüreğime inmişti. Belki kendisini Diesel afişlerinden ve reklamlarından hatırlıyorsunuzdur.



6. Chico


Tabii ki Francisco Lachowski. Ne yani yaşlandık diye ölelim mi, gençleri beğenmeyelim mi?



Asyalı aşklarım;

1. Atsushi Sakurai


Bilmiyorum, tanımıyorum diyeni mıhlarım valla. Japon erkeklerin güzelliğinden şüphe edenlere kapak olsun diye yaratılmış bu adam. Öyle ki 45 yaşına geldiği halde o güzelliğini muhafaza edebiliyor. Bir de öyle bir sesi var ki dur bak bunu yazarken bir yandan onu dinleyeyim. Aşığım sana Sakurai.



2. Nagase Tomoya


O kadar adam arasında ciddi anlamda nikaha oturtmak istediğim işte bu adam. Sempatikliği, sesi, oyunculuğu, cüssesi ve binbir mimiğiyle kalbimi avcunun içinde tutuyor haberi yok yahu. Biri haber salsın lütfen,  Suspus Nagase'yi seviyor, yazın Japonya'ya geliyor diye...




3. Tadanobu Asano




İşte ideal japon erkeği... ben bu adam yüzünden uzun bir süre bütün japon erkeklerinin sert ve samuray ruhlu olduğunu sandım. Nerden bileyim gözlüklü, sivilceli, özgüvensiz otakularını, stereotypelarını... O yüzden Asano'nun yeri bambaşkadır. Hala daha filmlerinin hepsini izleyip bitiremedim ya ona yanıyorum.



4. Toshiya



Dir en grey'in basçısı eskilerin visual kei'lerinden kendisi. Dir en grey'i onun sayesinde keşfetmiştim. Bence bu kadar tatlı bir basçı olmak suç olmalı, evet.



5. Tatsuhisa Suzuki


Seiyuuları nasıl bilirsiniz? Hepsi ses verdiği karakter kadar çekici ve yakışıklı değil maalesef. Ama Suzuki farklı, o hem -yaoi- drama cdlerin gülü hem de OLDCODEX isimli jrock grubunun vokali, hem de gördüğünüz gibi güzel bir erkek. Ses var, görüntü var e daha ne olsun, allahından belanı mı istiyorsun derler adama. 



6. Kim Jae Wook


Birçok mimcinin ortak elemanı... Çok üzülüyorum keşke yalnız benim olsaydın, keşke kimsenin sende gözü olmasaydı.



7. Kim Bum


İşte yeni yavuklum. Hangi dizilerde oynadı az çok biliyorum ama beni Padam Padam'da çarptı, öyle bir çarptı ki kendime gelemedim zaten. Önceden kısa saçlı ve biraz -acık ama- kiloluymuş. Gaffurca gelebilir ama bence saçını uzatmışsın süper olmuş... öpüşelim mi?



8. Heechul ve Donghae


Bana K-pop'u sevdiren ikili... Sadece Heechul yazsaydım gece neden Donghae'yi yazmadım diye kötü rüyalar görebilirdim. Heechul'un fıldır fıldır bakan gözlerini, sürekli dışarda olan dilini ve bugün ne piçlik yapsam diye düşünen beynini seviyorum. Bir de Fangirl dünyasına verdiği emekler inkar edilemez. Donghae'nin o güzel dişlerini, saf saf bakan gözlerini ve duygusallığını seviyorum.



9. Sen Mitsuji


Ne kadar melez olursa olsun, ne kadar model de olsa Mitsuji benim için bir Asyalı. Ve ben onu ilk keşfettiğimde dünyanın 8. harikasını bulmuş gibi sevinçliydim. O kendini model dünyasında kanıtlamış ve yukardaki arkadaşlarla aynı podyumlarda boy almış sayılı japonlardan biri. Soğuk bakışlarını bile seviyorum.

SON.



Dua edin amerikalı ve avrupalı oyuncu ve grup elemanlarına hiç bulaşmadım. Kendimle gurur duyuyorum, seçiciliğimi konuşturdum bu sefer. Bunu yazarken twitterdaki ve facebooktaki fangirl yazışmalarını kaçırdım ama, ne yalan söyleyeyim biraz aklım ordaydı (Bak bak, bensiz Flower Boylardan bahsediyorlar...) 

Ben de, benimle çok benzeşen, sevgili arkadaşım Intergalactic Girl 'ü ve anime-mangaları yakınen takip edip blogunda bizlerle paylaşan Asuka'yı Hare'mim'liyorum. 

13 yorum:

  1. Tam tahmin ettiğim gibi bir liste olmuş. Bu model arkadaşları tumblr'ında görmesem haberim bile olmazdı muhtemelen. Ne diyelim yani kelimeler kifayetsiz...
    Japon listemi uzatabilsem Atsushi ve Toshiya'yı mutlaka alırdım ama olmadı. Tabi Toshiya'yı uzun zaman önce yazdığımdan gerek de görmedim.
    Gece gece iyi oldu bu, Çiçek oğlanlar ardından bu, oh güzel rüyalar görürüm artık yani umarım.
    Cevapladığın için de ayrıca teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tumblr harikalar diyarı azizim. Ben de modellere baş koymasam bulamazdım :)
      Eklemesen de Atsushi ve Toshiya'yı sevdiğini biliyorum şeker. Benzeşiyoruz seninle çoğu zaman ;)

      Ben de dizinin ilk iki bölümünü izledim şok geçirdim sabahın körü olmuş bir baktım. Şu an yatsam kötü şeyler görecekmişim gibi geliyor :P

      Asıl beni seçtiğin için ben teşekkür ederim, uzun sürse de çok eğlendim yaparken.

      Sil
  2. Uyanır uyanmaz post'una bakınca gözümü cennette açmışım gibi oldu XD Kimler kimler varmış da biz tanımazmışız XD O yüzden diyorum ya bende harem yok diye. Ben milletinkine salça olmakla meşgulüm. Awww *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah o zaman sana tumblr şart Hazal. Orada kendini kaybetmemen mümkün değil. Elbet izlediğin dramalarda beğendiğin, kaçırmak istediğin tipler vardır ama ben biraz sen onur'u düşünerek yapmadın gibime geldi. Hatta öyle sorunca Onur'u düşünmeden sorduğuma üzüldüm :)

      Sil
    2. Ahaha xD Yok tatlım. Malkito ne yazık ki(ne yazık ki mi dedim?) bu konuda beni destekler bile <.< Adam shounen ai, yaoi okumama ve salya akıtmama bir şey demiyor. Haremime mi dicek? XD XD XD Benimki tamamen benim kabızlığımdan kaynaklı :D

      Sil
    3. Ahaha adam kendine güveniyor işte ne güzel. Bu arada Malkito demene yarılıyorum :D

      Sil
  3. Kim Jae Wook için hep saldırmalık demişimdir :ppp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jaewook için aynı şeyi düşünmeyen hiçbir kız tanımıyorum :D

      Sil
  4. tam harem olmuş burası :))
    Bartek benim için Anta Blake karakteri Nathaniel. Kızıl adam sevmem ama bu başka şey yahu :)
    Kim Jae Wook için ise söylenecek söz yok zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızılları ben de sevmem (kuzenlerimin hepsi kızıl ve sarışın gerçi) Ama Bartek bambaşka :)

      Sil
  5. Kim Jae Wook ve kim bum için hislerimiz ortak zaten:D
    mankenlerden Sen Mitsuji ve Matthew Hitt'ı fena gözüme kestirdim bilmiyorum sonumuz ne oluruz en iyisi senin tumblar hesabını daha yakından takip edip bu dünya nimetlerinden faydalanmak (gözümüzün gönlümüzün açılması açısından diyorum canum:P )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahah Matthittler Mitsujiler kurban olsun sana, ben çok fena paylaşımcıyımdır :D Eskisi kadar model fotografları paylaşmıyorum ama gördüm mü bir fıstık kaçmaz yani :D

      Sil
  6. öncelikle merhaba :) blog aleminde yeniyim ve bu harem olayına bayıldığım için her hareme el atıyorum senin hareminde çok eğlenceli :) uzun saçlı erkeklerden pek hoşlanmadığım için jonas kesseler pek küp küp yaptırmadı ama chico o nedir ya dedirtti :) kim bum ah kim bum bof tan beri kalbimdedir kendileri ve kim jae wook u bi ben çok beğenmiyorum galiba :D

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...