1 Haziran 2010 Salı

Bleach 273


Gerçekten yazasım yoktu ama kendiliğinden dökülüyorlar. Sözde ben bugün Nyaatorrents'den bleach raw'ını ilk indirenlerden olacaktım ama bekleyemedim. Çok yorucu bir işti...
 Bölüm ile ilgili şunları diyebilirim ne zamandır görmediğim arkadaşlarımla facebooktan ayarlayıp küçük beyoğlunda görüşmüşüz gibi hissettim.
 Hitsugaya ve Shunsui diye birileri varmış da şimdi hatırladım. Savaş gazisi Matsumoto, Hisagi, Momo, Iba-san'ı söylemiyorum bile ne zamandır adamları görmüyorum. Oysa Hisagi ilk aşklarımdan biriydi. 
 İlla olgun bir erkekle evleneceksem bu kesinlikle Shunsui veya Ukitake olmalı. Warner Bros.'un bu ikiliye tav olduklarına eminim yoksa bizim havuç bile daha sempatik Ichigo'dan.

Halibel'e gelirsek orda burda çizimlerini görüyordum güzel hatundu ama böyle orjinalinin renklisini ve hareket edenini görmek bir başkaydı, o da apachilerin katakisini alacak tüm derdi o. Oysa hayvansı bir karşılaşma görmek istiyordum. 
Hitsugaya'nın dahiliğini şimdiye kadar hiç görmemiştim şişirilmiş bir lakap sanıyordum ama manga da bile unutmuşum gurur duydum buzdan kage bunshin yaptı, afferin len shiro-chan!
Soi fon'a gelirsek kafasına Yoruichi'den başka şeyler taktığını ilk defa gördüm. Bu keskin bakışlarla ve bu karamsarlıkla nasıl düşmanını alt edecek merak konusu. Zaten bu gördüğümüz başı sonu belli olmayan savaşların hiç sonu gelmedi mangada da. Kim ne yapıyor belli değil. Bir şey başlatıyorsan sonunu getir be adam.(burada Kubo hazretlerine sesleniyorum) 
En baştaki Yammy ve 3 salakşörlerin savaşından bahsetmiyorum bile iyice tırt gözükmeye başladılar. Ayrıca O Ulquiorra'nın ölüm sahnesi çok güzel harika bir olaymış gibi baştan gösterip içimi şişirmelerine de bir şey diyemiyorum. Allah hepinizi hollow etsin...
Tırt falan diye düşünürken sanki Hitsugaya hissetmiş gibi " bizleri hafife alma" dedi göt oldum. O zaman adam gibi haklayın düşmanlarınızı iki saat karşıdan birbirlerini izliyorlar ya deliriyorum böyle olunca. Hızlı hızlı değil de aralarından tren geçiyormuş gibi iki saat bakınıyorlar. 
bu bölümün sonundaki cup da çok boktandı en nefret ettiğim karakterlerden biri olan Omeada'nun şu görüntüsüyle lanetlendiğimi düşünüyorum. Şu saatlerden itibaren günümün iyi geçmesine olanak vermiyorum.



12 yorum:

  1. bleach'a kıl kapmaya başladım. zira herifler aforizmasız dalmıyor. ne gerek var dimi vur sana luffy gibi ağzına ağzına.

    neymiş efendim senle eşit şartta olmazsa dövüşmem, sözylenecek vaktin varsa bunu kendin için endişelenmekte kullan da ıvır da zıvır da.

    songokuyu bilirim adam 10 bölüm kelime etmeden dalardı. adamdı adam. aah nerde eski shounenler.

    YanıtlaSil
  2. İki saat adamı fitil ettiler ya savaşmıyorlar artık sadece birbirlerini süzüyorlar. Manga fena değil şu ara ondan kurtarıyor biraz Bleach yoksa cidden havası sönmeye başladı. Eski shpunenleri pek bilmem ama bundan daha iyi olduğuna eminim.

    YanıtlaSil
  3. tek kıl olduğum nokta animenin sonunu biliyoruz yani. shounen olduğundan ichigonun ölmesi imkansız. belli ki damarına basılınca piskopat gibi güçlenip aizeni yiycek. ulqiourra'ya yaptığı gibi. ne diye böyle uzuyor sinir oluyorum.

    gerçi şhounen olp da şaşırtan bi anime var. one piece. potugas d ace'nin ölümü çok farklı bir şey oldu.

    YanıtlaSil
  4. Naruto da öyle aslında koskoca Jiraiya öldü falan shounen dediğin bence biraz gerçekçi olmalı. Ona bakarsan Ulquiorra'nın ölü olup üstüne bir daha ölmesi falan saçmalığın daniskasıydı.

    One piece izleyeceğim ben de bu yaz bakalım, hemen de spoiler verdin ama belki o karaktere alışacaktım :P

    YanıtlaSil
  5. spoiler çok kötü oldu zaman:(

    çünkü çok kral adamdı be. neyse ölmesi 500. bölümü bulur. ama anime ve manga sanki faklılaşıo bi yerlerde. belki (inşallah) öldürmezler:D

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Selam,

    Bloğu yeni takip etmeye başladım baya acemiyim ama Ace'in ölüm spoilini veren arkadaşa alkışlarımı göndermek istiyorum... 2 kaplan gücünde bir spoil ...zira animede hala ölmedi.. :)

    YanıtlaSil
  8. hoşgeldin bloguma,
    Yaaa spoilerlar havada uçuşmuş kötü oldu sanırım :(, bir daha yorumlar da dahi spoiler yapmayalım bari. Kusura bakma :)

    YanıtlaSil
  9. Hoşbulduk :)

    sorun değil... senin için de kötü olmuştur :) çünkü o karakter baya sağlam :) ama ne diyim Kamina gibi bi karakteri gibi öldüren bu sistem utansın !!

    YanıtlaSil
  10. anime manga dünyasının sistemi mi ahahahah
    Yanlız sen de spoilerın allahını vermişsin sanırım spoiler savaşları dönüyor blogumda :D

    YanıtlaSil
  11. ve herkez ölür.
    naruto da hinatayla evlenir.
    not: beni banlamayın bulaşıklaınızı yıkarım.

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...