11 Mayıs 2010 Salı

SS manyaklığı ve Bleach 270. Bölüm

hayatımda ilk defa 20dkklık animeyi 1- 1 buçuk saatte bitirdim.(ahh şu bleach hep ilkleri yaşatıyor bana) Ayasegawa'nın dediği gibi resmen görsel şölen yaşadık bu bölümde. Aylardır herkes bu bölümleri bekliyordu. Eğer türk televizyonlarında yayımlanıyor olsaydı bu bölümler, ratingler tavan yapmış, Aşk-ı memnu ve Ezel gibi dizileri donunda sallandırıyor olabilirdi.
Gelelim 270. bölümden gözüme çarpanlara;


Ulquiorra'nın güç gösterisi yapma gibi bir amacı olmadığını öncelikle belirtmek istiyorum. Her ne kadar İchigo'ya aralarındaki farkı anlatmaya çalışsa da, ona arada bir gardını indirmemesi ve gözünü açık tutması için gereken öğütleri de verdi. Ulquiorra bana göre bunalım bir karakter, yani ona kötü olduğu için kızamıyorsunuz, aksine suratında hiçbir duyguyu göstermediği halde hüzünlü duran bir ifade var. Bu ise hiçlikten geliyor, bu koruma, kurtarma, sevgi gibi olaylar ona ifade etmiyor çünkü henüz farkına varamadığı şeyler onlar. Arrancarların kalbi yok gibi bir şey söz konusu değil sonuçta.


Hatta verdiği tavsiyeler sayesinde İchigo o imkansız saldırıları önceden görebildi ve saldırıları savuşturabildi. Hımm acaba neden? Manga'dan takip etmeyenlerin buna dikkat etmesini tavsiye ederim.


Aslında bu bölümle ilgili fazla anlatılacak bir şey yok kesinlikle izlenmesi lazım. Müthiş bir dövüşün başlangacı gibi hala... Ulquiorra gibi Kubo Tite'den beklenmeyecek bir karaktere hayran kalıp durdum sadece. İchigo'ya ise lanetlerimi sundum. Şu saate kadar İchigo'ya orda burda küfür ederek zaman geçiriyordum o yüzden geç yazdım. 


Öyle bir saldı ki sevgili Ulquiorra ben bile reiatsu'dan etkilendim sandım. Olağanüstüydü sağolsun İshida'nın reiatsu'yu şekillendirmesi sebebiyle o anı ben de yaşıyormuş gibiydim.


 Oh ya Orihimeyi seslendiren bayan her bölümde 3 kuluvallah bi elham gibi 2 kere Kurasaki-kun 1 kere İshida-kun deyip parayı götürmesine ne demeli bilemiyorum. Artık çok fazla can sıkmaya başladı bu Kurasaki-kunlar ve daha fazlası da bizi bekliyor...


Bir ara İshida'nın olayları flashbackmiş gibi anlatmasına yarıldım. Sanki animeyi İshida'nın gözlerinden izliyormuşuz gibi oldu çok saçmaydı doğrusu... 
İlla Orihime burnunu karıştıracak iyice sinir etti beni, Bu arada mangasını takip eden biri olsam da, her ne kadar herşeyi bilsem de, sinir olmaya devam ediyorum, bu bendeki nefret nerden geliyor anlamadım!
Ayrıca Las Noches'in gökyüzünü delip geçtiği yerle fake gökyüzülü heuco mundo arasında 10km olduğu için İshida ve Orihime'nin yukarı tırmanışları uzun sürdü.


 Ve 2. salınımını yapan Ulquiorra İchigo'yu o sütun senin, bu sütun benim tilt misali atıp durdu. İchigo'dan ne kadar tiksiniyorsam artık hiçbir acıma hissetmedim aksine içimin yağları eridi gitti...


Benim gözümde efsane olabilecek bir sahne yaşandı.


Kurosaki İchigo'nun ibiş kafasına dikkat edin;
ve;

Mükemmel bir sahneydi. Kafası uçup şöyle Las Noches semalarında boynundan akan kırmızı kanla yağmura tutulsaydı keşke.(öhöm çok fazla villain bir insan olmaya başladım)



Ama artık her defasında kıçı kurtarılan bir piç kurusunu izlemekten, bir türlü ölemeyen karakterlerden bıkmış durumdayım. Bu Kishimoto'nun baş karakterine vermediği bonusları Kubo maşallah kendi baş karakterine bol bol yediriyor. Sanırım 234292384. kez İchigo'nun ölümden dönüşü olacak. Heralde kimse öleceğini düşünmemiştir di mi? Yani Orihime ve ishida ulaştı ve Muhteşem bir vuruşla İchigoyu kuyruğuyla boynundan tutan Ulquiorra'yı bir sonraki bölümde merakla bekliyoruz.


11 yorum:

  1. ben daha izlemedim bu bolumu ama okuyunca gaza geldim simdiden..
    allaaaaaa hemencecik indireyim...
    bu arada cidden ulquiorra fan club acip, ulquiorraa daisssuuukkkiii diye bagirmaya baslayabilirim bu bolumden sonra

    YanıtlaSil
  2. offf ulquiorra tam bir efsanesin içim gitti resmen izlerken hayranlığım kat kat arttı ama önümüzdeki haftalarda çok üzülücez keşke magasını okumamış acı gerçekleri bilmemiş olsaydım :((( ichigo'ya da şöyşe sesleniyorum: " allah belanı vesin allah seni kahretsin bana gelen sana gelsinn yaaarrr!!!"

    bide şu orihime arada kim vuurduya gitse nasıl rahatliycam...arada vik vik ötüp ayak altında dolanmaktan başka bir işe yaradığı yok

    YanıtlaSil
  3. ulquiorra gidici miii??!! Sasirmis gibi yapsam olur mu?? yine harcanan super bir karakter olarak kalbimizde yasatacagiz artik onu..
    bu arada bilimadamlarinin yaptigi arastirmaya gore bleach izleyen kizlarin %99u erkeklerin %90i orihimeden nefret ediyor. Erkeklerin kalan %10u da memelerini seviyor.

    YanıtlaSil
  4. ahahah doğru bir istatikmiş.

    Bir dahaki haftaya ishidayla savaşıcak henüz bir şey olmaz ama aldığım sslerin haddi hesabı yok sırf Ulquiorra'yı unutmamak adına :( Zaten bu animeye bazı karakterler çok bile...

    Ölür mü hiç Orihime yaralanmıyor bile çok ilginç ya!! >:|

    YanıtlaSil
  5. haftaya ichigo hollow formuna girecek sanırım ama sonunda olur orada biter heralde özetnde gösterdi sadece kolu göründü...

    anime zaten bi ichigo ve rukia'nın son anda kıçlrının kurtarılması üzerine dönüp duruyor gına geldi taş gibi karakterler harcanıp gidiyor

    YanıtlaSil
  6. Şimdi iç dünyasına gideriz İchigo'nun hollow ichigoyla konuşacak, daha önce Hollow ichigo kaç kere tekrar etti ölürsen bedenini ele geçiririm diye.... O sırada ishida savaşmayı deneyecek Ulquiorrayla hiç kendi cüssesine gücüne bakmadan sen kimsinki Ulquiorra'yla baş etmeye çalışıyorsun lan!
    Sonra belki arada Orhime ichigoya takviye yapar iyileşmesi için ama tamamen hollowlaşacak, arada renji'yi Rukia'yı falan gösterir şöyle derler" bu reiatsu İchigo'nun mu?" gibi bir şey ahahah

    YanıtlaSil
  7. ichgo'nun iç düyasında hollowuyla savaşması bölümleri inanılmaz sıkıcı ya her seferinde zar zor izliyorum atlayasım geliyor o kısımları

    YanıtlaSil
  8. SPAYLIIIRRRRR! İzlediydim okuduydum grçi olsun yinede söylemekistedim :D Yorumlar süper. O seslendirmecinin parası haram olsun Kurosaki-kundan başka bişi demiyo yuh :D Onun dışında ben Orihime'yi seviyordum başlarda falan sevimli bişeydi. Sonradan sadece sonuna kun ekleyebildiği isimler söyleyen bir karakter oldu uyuz oldum. (Orada bahsi bile geçmeyen 000000000000000.674 lük kesimdenim yani :D)

    YanıtlaSil
  9. Orihime kadar iç bayıcı bir karakter görmedim! O kurosaki-kun dedikçe bana bir hal geliyor, sinirim hopluyor!

    bkz: anime karakterini tokatlamak istemek

    ^^

    YanıtlaSil
  10. Orihime konusunda herkes hem fikir sanırım şöyle ülke hatta kıta çapında "Orihime Bleach'den çıkarılsın" imza kampanyası olsa direkt şutlanır gibi :)

    Benim tokatlamak istediğim asıl karakter Rukia ama :D

    YanıtlaSil
  11. benim orihime için hissettiklerim sado için de geçerli =)
    nedense ikisi de bana çok gereksiz geliyor. Gerçi bleach'te o kadar fazla karakter var ki bu yoğunlukta fazlalıkların olması normal ^^

    orda güzelim grimmjow'lar, ulquiorra'lar harcansın biz saf orihime'yi izlemek zorunda kalalım ^^

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...