18 Mayıs 2010 Salı

Bleach 271

-SPOİLER ALERT-
Yine bir Bleach bölümü sonrası kritiğiyle herkese iyi akşamlar. Kendimi düzenli canlı yayın yapan bir spiker gibi hissettim. Ve başlıyorum( spikerler başlıyorum demez ki)
...Ve şöyle oldu; Kurasaki İchigo'nun göğüsüne kocaman bir delik açan (ki bence en karizmatik öldürme şekillerinden biri) Ulquiorra, arkasından sinsi sinsi yaklaşan İshida'yı linç etmeye başladı. Gram üzülmedim, ayrıca kimi kandırıyorsunuz bilmiyorum ama mangada İshida'nın kolu kesiliyordu ya da koparılıyordu her neyse... Kendimle çelişmek zorunda kalıyorum, bak ikidir animeye sikko sikko şeyler ekleyip çıkartıyorsunuz çok sinirleniyorum.
Allah bile Orihime'nin "kursaki-kun" denesinden gına geldiği için öldürdü adamı. Ama noldu? sanki geçen 270 bölüm de ağzımıza geleni söylememişiz gibi, herkes Orihime'nin bu tarzından ne kadar rahatsız olduğunu dile getirmiyormuş gibi, sanki inadına daha çok "KURASAKİ-KUN, KURASAKİ-KUUN!" dedi. Bir an bunun Orihime tarafından yapılan bir mental attack olduğunu düşünmeye başladım, çıldırma evresine geldim çünkü. Ya kapatım bir daha izlemeseydim?
İyi bok yedin Orihime, ölen adamı bir ucube olarak geri getirdin... Allah hepinizin cezasını versin zaten, ADAM GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ÖLEMİYOR YAHU! 
Tamam bu çok klişe bir durum farkındayım Naruto'da içindeki güce yenik düşüyor falan bir çok anime'nin ana özelliği baş karakterlerin ölemeyip içindeki gücü açığa çıkarması falan filan... Ama İchigo tam bir çirkinlik abidesiydi, hiçbir özelliği hiçbir havası yok. Kubo Tite'nin çirkin çarpık karakterleri main karakter yapma gibi bir ısrarı olmasaydı keşke dedim. Ya da şu İchigo'nun tam hollowlaşmış halini ilk bana gönderseydin be adam, üstünde düşünseydik ne bileyim şunu daha karizmatik daha havalı yapabilirdik bence Kubocum, canım benim.

Neyse Boynuzlu ve şuursuz bir ucube olarak geri döndü İchigo ve Orihime'yi bile savurdu böyle arkalara doğru yuvarlandı maloş. Ulquiorra'nın atom bombasından sonra üretilen en tehlikeli gücü olan Lanza Del Relampagueo bile işe yaramadı. Çok içim sıkılarak izledim yarısından 
sonrasını böyle ne başrole hayran olunacak bir atmosfer vardı ne de hani Ulquiorra'yı bırakıp olaya geri döneyim falan... Her şey sıfır!
He bilmiyor muydun böyle olacağını derseniz? Biliyordum ama öyle işte... Bilmez olaydım, keşke böyle bitmek zorunda kalmasaydı... Gel sen gelmiş geçmiş en karizmatik karakteri bir hiç uğruna yok et... (bir hiç uğruna olduğunu da Mangada öğren sevenlerini kahret...) valla Allah çarpar söyleyeyim!
EDİT: YANLIŞ HATIRLAMIŞIM DİKKAT SPOİLER----> Ulquiorra değil İchigo İshida'nın kolunu koparacak doktor hatırlattı. Teşekkürler Ayasegawa o/



6 yorum:

  1. manga izlemeyen birisi olarak ichigo yerde uzanmış iç sesini dinlerken ne tür bi yaratığa dönüşür die düşünüyordum o anda bi reatsu sızıntısı oldu ve yeni ichi çıktı ortaya... geri zekalı orihime ise hala kurosaki die sayıklıyordu... her şeye rağmen heyecanla izledim demekki neymiş? bir adamın göğsüne delik açarsan o adam hollowluğun en tepesine çıkabilirmiş.... :)))

    YanıtlaSil
  2. Bence Ulquiorra'nın dediklerinin doğru olduğunu bu bölümde görmüş olduk.Onu sadece gerçek bir hollow yenebilirdi ve öyle oldu.Bence kubo bize hollowların shinigamilerden daha güçlü olduğunu(kıytırık hollowlar değil tabi :D ) kanıtlamış oldu.

    YanıtlaSil
  3. orihimeye olan killigimdan isin heyecanini kacirdim. sinirlenmeyecek olsam oturup sayacaktim kac kere dedi diye, ama yuregim elvermedi.
    biz bu salagi bir kere mantikli iki cumleyi arka arkaya soylerken duyamayacak miyiz, ha?? ne yapmaliyim ne yapmaliyim kurosaki-kun ne yapmaliyim kurosaki -kuuun...
    ya rica ediyorum git ol lutfen yaa..bi gidim bleach zevkimiz kaldi onu da mahfetme..
    ama ben ichigonun yeni halini begendim ya!belki mangada daha once gormedigim icin olabilir. ama keske ulquiorra bu kadar ezik kalmasaydi. Bariz saka gibi oldu. Ne bileyim az daha zorlasaydi ichigo salagini. amaaa yoook tite kubo boktan karakterini ille goklere cikaracak ya..
    olsun yine hic yoktan iyidir diyelim
    aglarim aglarim tas gibi karakterin gitmesine aglarim... ruhuna fatiha filan okutalim, lokma dokturelim..(boyle mi yapilirdi)
    yazik oldu bakislarini yidigime..

    YanıtlaSil
  4. @mr m: ahah haklısın "siz siz olun asla bir insanın göğüsüne delik açmayın!" ana tema buydu bu haftaki :P:P

    @yuwzi: Bence yine de Ulquiorra şerefiyle ölecek. Zaten sonunda da Böyle özürlü bir hollowa yenilceğime öleyim daha iyi dedi. Zaten Kubo baştan espada denen şeyler yaparak shinigamiliğin havasını söndürmüş oldu...

    @kucukrukiye: ahh ya şu kubo'nun ichigoya yaptığı kıyakları Kishimoto da naruto'ya yapsa nolurdu yani??? Nolur öleseydi şu Sasuke...
    Ahahah canım haftaya salı günü Bleachden sonra mevlüt yapacakmış Ayasegawa o gün avatarımdan tut kıyafetime kadar siyah dolanacağım sadkljasldjklsdas şaka bir yana canımı sıkıyor bu durum gerçekten :(

    YanıtlaSil
  5. evet salıyı çarşambaya bağlayan gece dua okutuyorum evde Ulquiorra'nın helvasını yiyeceğiz:(( herkesi beklerim siyah giymek zorunludur

    YanıtlaSil
  6. askjhdkjshdkjshdakshdashdakshdashd

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...