21 Kasım 2009 Cumartesi

Bleach wtf!

Photobucket
Bloğumu Bleach anime ve mangasıyla açmak istedim Kubo Tite'ye olan büyük saygımdan dolayı. An itibariyle 246. bölüme kadar geldiğimiz anime tarihinin en iyi fillerlarını izlediğimiz Bleach'de büyük bir sabırla Kuchika Byakuya'nın ne yapmaya çalıştığını merak ediyoruz. Bu merak ve kafa yorma beni endişeye sürüklüyor nedense, gerçek konudan bağımsız 12. sezon Byakuya gibi bir karakterin popüleritesini kaybetmesine yol açıcaktır illaki.

Onun dışında manga full gaz gitmektedir. Fake Karakura'da yardıma muhtaç shinigamiler mi dersin vaizardlar mı dersin bir sürü kargaşa kahramanımız İchigo'yu beklemektedir. Her ne kadar 381. bölümdeki ''bu sözler senin sözlerin değil'' olayına anlam getirememiş olsam da büyük bir heycanla her hafta Kubo Tite sayesinde büyüleniyoruz.

Her Bleach bölümü komik ve bir o kadar ilginç kareler yakalamam için bir hazine değerinde. böyle bir hobi edindim bu günlerde. Gerek yeni kalitesi olsun, gerek ilginçlikler olsun her zaman beni cezbetmeye devam ediyor Bleach. (dikkat spoiler niteliğindedir.) Mayuri Taicho'nun olağan üstü bakışlarını yakaladım geçen hafta. Fakat 246. bölüm çok silik bir bölüm olduğundan ordan iş çıkmadı hatta bu yüzden baya bir söylendim :P

        

3 yorum:

  1. bence o kadar da kaliteli fillerlar değil. filler olması itibariyle bir kere orjinaline hiç bir etki yapamaayacağından fillerların ilk bölümünden her şeyin tamamen normale döneceği belliydi. bi de sanırım bounto'lu filler bölümleri vardı ki onlar miğde bulandırıcıydı.
    bir senden fazladır filler verern bleach yapımcılarını kınıyoruz efenim. unuttuk ulen animeyi:P ama bak one piece'ye. gümbür gümbür maşallah.
    aycana blog çok hoş, renk seçimleri falan. ama tıkış tıkış gibi:P olsun güze, emek var belli;)
    kolay gelsin sayın blogger:)

    YanıtlaSil
  2. bu yazının ciddi bir biçimde edite ihtiyacı varmış aslında. çünkü zanpaktou isyanı filleri'nin başıydı güzel gibiydi sonra saçmaladıda saçmaladı. 40 bölüm fillerden sonra ciddi bir biçimde hayattan soğuttu beni Bleach. Şimdi ne yakınım ne uzağım İchigo'dan nefret ediyorum Aizen'i savunuyorum Ulquiorrayla gurur duyuyorum falan filan :)

    Ayrıca teşekkür ederim ilk yazdığım konular sırasında blog temam farkılıydı sıkışıklığın sebebi o.

    YanıtlaSil
  3. rica ederim. manga olarak ultimate hentai kameni oku bak. çok gülersin. uzun seriler fillera bağlayınca falan lazım oluyor başka kaliteli seriler. neyse daha sonra tavsiyeni de alırım. elde anime kalmadı hepsinin tükettim izleye izleye. şimdilik kolay gele.

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...