5 Haziran 2012 Salı

Tokyo - Suidobashi'den Iidabashi'ye yürüyüş #2



Dağıttıkları şey.

7 yorum:

  1. Ne ki bu dağıttıkları. Sakız gibi şey dediğin sanırım. Neyliymiş ki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demin açtım tadına baktım ekşi ve naneli iğrenç bir sakızmış meğer. Yeni çıkmış belli ki metronun önünde dağıtıyorlardı.

      Sil
  2. Videolar harika ya! REC etkili, bazı yerlerde karşıdan kudurmuş bir tip koşa koşa gelicekmiş gibi geliyor :)) sayende bizde izlerken aynı yerlerde geziyor gibi oluyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkcası ben de öyle sanıyorum bazen çünkü normalde çok sessiz düzenli ve hiçbir olay yok inanılmaz sakin duruyor şehir. Gençler bağırınca bi irkildim mesela korkuyorum çünkü hiç öyle bir şey beklemiyorsun bu insanlardan :D

      Sil
  3. Tam düşünüyodum ben de bu elemanlar nere gitseler foto çekiyolar deli gibi, alırım kameranızı adam olun!
    Gambatte Oyaji-san (bu kelimeyi sallamış olabilirim), yaşlı amca hakkındaki yorumuna koptum.
    Bu arada Tokyo Dome da evin oldu, bir konsere gitmeden dönme buralara:)
    Başka bi Oyaji sana sırıttı ama tam fark etmedin sanıyodum ki yorumun geldi ahahaha hepiniz böle olun işte, Endaiyaa da bize bi dolu video çekebilsin:)

    YanıtlaSil
  4. Bence birçok kişinin hayallerini süsleyen bir hayatı yaşıyorsun şu anda ve herkesin dediği gibi sayende biz de orada yürümüş gibi hissediyoruz. İnsanların rahatsız olmalarında (ki videolardan pek bu rahatsızlık anlaşılmıyor ya da ben yakalayamadım) telefonu onların tam yüzlerine doğru tutman olabilir. Kayıt altına alınıyorlar (siyasi açıdan değil ama internet üzerinde veya senin telefonunda artık varlar) ve insan doğası gereği rahatsızlık duyabilirler. Daha çok binaları veya yolları (cansız varlıkları) çekersen veya insanlara uzak plan çalışırsan sanırım bir süre sonra daha az kişiden o rahatsızlığı görmeye başlayacaksın. Japonlar da benden habersiz beni filme aldıklarında "hayırdır?" diyorum Türkler de :) Fotoğraflarını çeksen bu kadar rahatsız olmazlar (en azından adamın tercih etme/me şansı olur).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten amacım etrafı çekmek insanları değil tabii ki. Ama Japonlar bile kendi ülkelerinde turist gibiler yabancı gördüklerinde bile çekiyorlar insanlar. Zaten ellerinde telefon her şeyin resmini çeker haldeler ben öyle olmasına rağmen rahatsızmış gibi tavır takınmalarına şaşırdım ama olabilir tabii.

      Herkesin hayalini yaşasam da hiçbir şey göründüğü gibi değil işte :)

      Sil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...