6 Aralık 2010 Pazartesi

2010'nun hesap özeti.

Öncelikle uzuuun bir zamandır yazmadığımı farkederek yüzsüz bir şekilde bu yılın hesap özetini çıkarayım dedim nahahaha. Şunu söylemem lazım ki istediklerimi gerçekleştirmek için hiçbir çaba göstermedim. Ne çalıştım ne bir uğraş verdim tamamen doğal yollarla gerçekleşen şeyler, hatta sadece isteyerek gerçekleştirdiğimi bilmenizi isterim.
Geçen yıl 2010 için istediklerime bir göz atalım, gerçekleşenlerin üzerini çizeceğim haberiniz olsun.


  • Umarım harika bir yıl olur diyorum sürekli çünkü inanılmaz bir değişikliğe ve doğaüstü bir şeylere ihtiyacım var. (Meğer One Piece Hajime no Ippo gibi... gibi muhteşem animeler izlemem gerekiyormuş)



  • Annemin bu yıl her zamankinden daha sağlıklı ve mutlu olmasını istiyorum,



  • Babamın biraz daha duyarlı olmasını ve en azından arada bir beraber yemeğe çıkmamızı istiyorum, (Bu yıl aşama katetti, ufacık bir iyiliği bile benim için çok önemli)



  • Bu yıl böbreğimdeki taşlar beni bi azaad etsin isiyorum,  (teşekkür ederim böbrekcanlar)




  • Sağlıklı bir erkek çocuğumun olmasını istiyorum ama sevgili veya koca istemiyorum nedense (çünkü istediğim gibi birinin olmadığını biliyorum), (bu tür istekler gelmeyecek önümüzdeki yıl emin olabilirsiniz.)



  • Sonra, artık bu yıl ışınlanmayı bulun be kardeşim!!! Her yıl bunu beklemekten sıkıldım,




  • Paralel evrenler hakkında önemli gelişmeler olsun istiyorum,



  • Bu yıl Japonya'ya gidebilmek istiyorum, hatta gidebilcek iyi anlaşabilceğim bir partner istiyorum daha çok, (partner buldum bu yıl gerçekleşmiş olmasa da 2011'de Japonya'da Suspus ve Soulforged yılı olacak!!!)



  • Bir amacım olsun kendimi beynimdeki fırtınalardan kurtarabilmek ohh demek rahatlamak istiyorum, 



  • İrem  ve Ahmet Ercanlar evlensin istiyorum (bizim oralardan çok ünlü sosyetik bir çifttir kendileri) (Yiihaaa)



  • Doğal gaz fiyatları beleş olsun o nasıl olaki? yani fiyat etiketi taksınlar üstünde beleş yazsın. (böyle saçma bir şey söylediğim için kendimden nasıl utanıyorum anlatamam, geçen seneki Enda sen gerçekten malmışsın kızım.)



  • İstedikçe geliyor ilham, şu olsun bu olsun,



  • Ve Bleach ve Gintama hiç bitmesin istiyorum. (Bleach'i hararetli takip ettiğim bir dönemmiş sanırım oysa Nisan ayından beri bitsin diye dua etmeye başladım, dualarım Gintama üzerinde etki etti kahretsin, neyse ki önümüzdeki yıl devam edecek.)



  • Tamam, tamam birçoğunu Sakuragi taktiğiyle gerçekleştirmiş olabilirim, öyle ukala bir tavırla "hiçbir şey yapmadım ama gerçekleşti" demek bana yakışmadı sanki. Siz asıl ayın sonuna doğru 2011'den isteyeceklerimi bekleyin.

    5 yorum:

    1. :D DOĞALGAZ FİYATLARI!!!

      YanıtlaSil
    2. mal vallahi mal bunu yazan ahahahah zaten her yıl bir önceki benden nefret ederim.

      YanıtlaSil
    3. Umarım harika bir yıl olur diyorum sürekli çünkü inanılmaz bir değişikliğe ve doğaüstü bir şeylere ihtiyacım var. (Meğer Hajime no Ippo gibi... gibi muhteşem animeler izlemem gerekiyormuş)

      Gözüm bir yerden ısırıyor bu dileği :)))

      (Ayrıca seni yeniden görmek güzel Enda'cım,bu kadar çok ara verme bir dahakine xD)

      YanıtlaSil
    4. Ooo süper aslında :D Varya bu yazı benim senin blogda okuduğum ilk bir kaç yazıdan biriydi aslında. O yüzden tekrar görmek hoş oldu ya :D Senint aşlar bu sene direk bana atladı ama xD

      YanıtlaSil
    5. @Squaw: İnsan anime izleyince mutlu oluyor sanırım. İyiki izlemişim Hajime no ippo vallahi...
      Pek bir üşeniyorum bu ara eskiden yazmasam bile takip eder okurdum şimdi okuyamıyorum da bloglara bakamıyorum. Kim bilir sen neler döktürmüşsündür. Bir ara kendimi blogları okumaya vermeliyim.

      @Solufain: Yaa senin bu yıl taşların epey azdı neden öyle oldu :( Umarım 2011 de kurtulursun şu ağrılardan canım. Bir de evet ilk yazılarımdan ulan 1 yıl hemen nasıl geçti öyle...

      YanıtlaSil

    dökül bakalım.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...