21 Haziran 2010 Pazartesi

Kısa bir şeyler...

Bence bu blog tema olayları bozdu blogumu, ne hale getirdim. Keşke yapmasaydınız diyorum yetkililere sesleniyorum. Zaten uzun süredir yazmıyorum, ne bir ilham geliyor, ne de değişik bir şeyler var. Yarın Bleach var ertesi gün Naruto o zaman kritiğim tutarsa laflarız biraz. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim, Naruto manga nasıldı öyle ya 2 haftadır duygu seline kapıldık. Aynı tempoda gitmesi dileğiyle sonlandırıyorum yazımı...
(resim de bulamadım, şey... bu resim yine de iç dünyamı ifade etsin, evet ergenim ben.)

12 yorum:

  1. İtiraf etmek gerekirse senin iç dünyan yine iyiymiş :) Benimki bu aralar tam Sadako :)

    YanıtlaSil
  2. bu depresyon havadan sanırım ya! ya da benim cumartesiden beri evden çıkmamam da etkili olabilir..tez zamanda hep beraber düzeliriz inşaallaa...
    bu arada suspiciouscıım...ben de blogu değiştirecektim ama burayı görünce korktum vazgeçtim :P
    eski hali sanki daha mı iyiydi ne..

    YanıtlaSil
  3. @kamina: ahahahah herkese depresifmiş bu rahatlattı cidden teşekkür ederim...

    @kucukrukiye: ya sorma bloguma bile giresim gelmiyor bu halini gördükçe, bir şeyler yapacağım ama şu arkaplana nasıl resim koyuluyor onu öğrenmeliyim. şu yeni tema zımbırtısına iyice bir bak sen de orada istediğin gibi birşeyler bulursan değiştirmeyi dene derim eğer bulamazsan hiç bozma sonra pişman olursun belki :/

    bu arada umarım düzeliriz :)

    YanıtlaSil
  4. zaten teknolojiden anlamayan bir insanim..fazla kurcalamayim:))
    soyle gonlume gore bir tema bulsam da kopi-peyst yapip rahatlasam..
    bu arada bugun sosyopat olduguma karar verdim depresyonuma depresyon kattim ne guzel di mi!!

    YanıtlaSil
  5. valla depresiflik havadan mı sudan mı bilmem ama tez elden kurtulmak için toplu kurşun döktürme seansı teklif ediyorum. Ümraniyede bu işin bi piri varmış... :)

    Rukiciim sen de kaliteyi uzaklarda arıyosun. Google'a arama motoru fikrini veren bey'ine sor :) O sana milisaniyede 500 tane super tema bulur :)

    YanıtlaSil
  6. kendisi bildigin uzere vatani gorevine konya'da devam etmekte dolayisiyla da internetten pek uzak gunler gecirmekte..
    bu arada bi garip oldum bunlari suspicipus'in blog uzerinden konusurken.. kusura bakma sekercim zehirledik blogunu :)) ahahaa..kendimi evimde gibi hissettim, du bi cay koyup geleyim :)

    YanıtlaSil
  7. ne demek yahu senin benim mi var aşkolsun istediğiniz kadar konuşun :)

    kurşun döktürme olayı kadar korkunç bir aktivite yok ben çekiniyorum öyle şeylerden ama olsun eğer kurtulacaksak bu depresyon ve hastalık olaylarından varım ben. Ayrıca günlerdir başım çatlıyor büyük ihtimal havadan.

    YanıtlaSil
  8. kafanin uzerine carsaf gerip konusan yasli teyzeler..iyilesecegin varsa da olmaz bence..korku filmi gibi..
    bas catlamasi havadan sanirim..dengesiz iyice..bugun okula gittim ilisik kesmeye, giderken sicaktan pistim, sonra doluya yakalanip sirilsiklam oldum...boktan istanbulun boktan havasi iste..

    YanıtlaSil
  9. kafanin uzerine carsaf gerip konusan yasli teyzeler..iyilesecegin varsa da olmaz bence..korku filmi gibi..
    bas catlamasi havadan sanirim..dengesiz iyice..bugun okula gittim ilisik kesmeye, giderken sicaktan pistim, sonra doluya yakalanip sirilsiklam oldum...boktan istanbulun boktan havasi iste..

    YanıtlaSil
  10. cin çıkarır gibi ayy....

    aa o doluya mı yakalandın off bugün haberlerde izledim çok feciydi sen şimdi daha kötü olmayasın ya iyi bak kendine teksin birde evde di mi :/ söyle luxor'a baksın sana :D (bu arada luxordu di mi umarım yanılmıyorumdur)

    YanıtlaSil
  11. luxor evet :))
    sorma ya hasta hasta kafaya yedim doluyu uzerine saganak yagmuru..ilaclarimi ictim yayiyorum evde iste :) bu grip ilaclari da iyi kafa yapiyormus ehehe..
    uykumu getiren ilaclara karsi gunluk kahve miktarimi 7-8 fincana cikardim..uykusu gelmeyen jole kivami bi yaratiga donustum sonuc olarak

    YanıtlaSil
  12. Evveeet ruki hocamızdan kurşun dökme hakkında dersimizi oldığımıza göre... dudullu daki döne teyzede yerimizi ayırttım... hepinizi beklerim...
    Not: Çiğ köfte ve helva ikramlarıymış :)

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...