23 Haziran 2010 Çarşamba

Bleach 276 Fillerdı evet...



Neydi şimdi bu filler mıydı? Nasıl bir arc lan bu. Neden ciddiyetin bir yerden sonra bozulması gerekiyor ki? hani hitsugaya'nın zafer dansları? geçtiğimiz bölümde o karıyı yenmiyor muydu ne kadar uç uç böceğisiniz be.

Neyse gözüm gönlüm açıldı ara ara, yaaa o Ukitake'yi ben kaçırmak istiyorum, 
bir karakter bu kadar mı tatlı olur ya. (nedir bu bendeki beyaz saçlı erkek fenomeni anlamadım gitti) Çok seviyorum...




Yani resmen yazsım geldi diye yazıyorum maksat laf kalabalığı olsun. Omaeda'yla geçirdiler bütün bir bölümü zaten, o adamdan resmen tiksiniyorum, gelmiş geçmiş en gereksiz karakterler sıralamasında top 5'e girer bence. İyiki ciddiye alıp çıktığı gibi izlememişim, böyle saçma sapan bir bağlantı olamaz. Bir dövüşe odaklansalar olmaz sanki, ben artık adam gibi dövüş izlemek istiyorum, Shunsui'nin dövüşünü ve sonrasındaki süprizleri (spoiler'ı kapadım)bekliyorum. Bir de aynı anda 3 4 dövüşü yarım yarım göstermenin mantığını anlamış değilim, eğer bir tanesine odaklansalar biz aynı anda 3 dövüşünde gerçekleştiğini kavrayamayacak kadar embesil insanlar mıyız? sonra da diğerlerini gösterirsin. Benim gözümde şimdi herkes havada karada durmuş birbirine bakıp ara sıra yer değiştirip bıdı bıdı konuşuyorlar, bu mu aylardır beklediğimiz arclar?

Neyse artık benim ilgi alanımdan çıktı Bleach, kubo'nun bu saçmalıkları sayesinde ilgimi yitirdim. Şimdi arada heuco mundo'ya dönecek beklemede olun. Ayrıca Soi fon'nun bankai'sini daha önce gördüğümden ona da heycanlanmadım malesef :/. Ama mutlak isabet gibi bir özelliği var sanırın yani tek atışta kesin vuran cinsten. Öyle de absürd bir şey tutuşturmuş Kubo kızın eline, kesin sıçarken aklına gelmiştir.

Şu bölümü sırf bölüm sonundaki cuplar yüzünden izledim bir tek orası zevk veriyor artık. Bu seferki de kalbimi kirletti resmen. SS bile alamadım. Düşündüm uzun uzun bittikten sonra, şu Ukitake'yi çok sık gösterse kesinlikle aşık olurdum ama böyle ara ara gösterip yüreğimi hoplatması da güzel oluyor hani ehuehue.(evet bleach'i erkekleri için izliyorum var mı bir itirazı olan? gittikçe sikkolaşan bir konuyu kim ne yapsın)

6 yorum:

  1. aksam aksam guldurdun beni yaa:))
    nedense bu hafta bi oturup bleach izleyemedim, elim gitmedi bak demek icime dogmus..kader artik haftayaki bolumle izlicez,zaten keyifsizim kubonun sacmaliklarini hiiic cekemiciim..kicimin kenari!
    -hastaligin bunyede asabiye yaratmasi diyoruz benim duruma-

    YanıtlaSil
  2. ahahaha
    yaaa Ayşe git konuş kuboyla artık adam gibi yapsın şu mangayı animeyi :(

    Bugün kubo'nun twitter'ında biri ingilizce Rukia gibi bir karakter yaptığı için tebrik etmiş kubo'yu Kubo da inglizce cevap vermiş kızımı beğendiğiniz için teşekkür ederim demiş. Laan madem o kadar seviyorsun kızını oğlunu daha güzel çizsene be adam. Sen de izle bak kuboyu :D

    YanıtlaSil
  3. :)) zaten japonyada yapilacak listemde bir numarada kubonun bacak arasina bir adet sert tekme var.

    bence bu adam isi surekli asistanlara yikip karaokeye ne bileyim karikiz pesine kosmaya filan gidiyo...
    yok kardesim her seferinde yeni bir cizim...
    uyuz oluyorum valla..one piece de oyle bu aralar. nico robin var bir tane, sapik bir asistan koca memeli cizmis hatunu, hentai tarzi...

    YanıtlaSil
  4. ahah tekme olayını gözümde canlandırdım :D

    aynen bence de öyle yapıyor ama, öyle bir tipe karıyı bilmem ama kızlar bakar mı tartışılır :/

    Koskocaman one piece'de onu nasıl yapmışlar anlamadım. ya şu one piece'e ufaktan başlamak lazım ama artık di mi? ben de indirme çalışmalarına koyulayım bu hafta sonra başınızı ağrıtıcam ahaha " ne olacak bu bölümden sonra şu şöyle mi bu böyle mi " aaah kendimden kaçasım geldim :D

    YanıtlaSil
  5. basla basla umarim begenirsin demiyorum kesin begeneceksin :) tayfa toparlanana kadar bir sure az kisi ile gidiyorlar ama o toparlanma evreleri de super..
    nakamalarin hepsini cok seveceksin eminim..ulen ne guzel anime yapmislar diyeceksin :)
    gintamaya basladim dedigim gibi ama yavastan alacagim. anladigim uzere sabit bir konusu da yok, tam gunluk atistirmalik gibi izleyecegim

    YanıtlaSil
  6. evet ama bazen arclar giriyor araya ara ara o zaman 2 3 bölüm birbirinin devamı olabiliyor.

    bu hafta bazı animeler sonlanıyor onları hariciye attıktan sonra one piece'e yükleneceğim şu an zerrre yer yok :/

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...