21 Mayıs 2012 Pazartesi

Mim; Neler İzliyorum...?


Güzeller güzeli Vudu beni 2.'ye mimliyor ve bu sefer yazmamak olmaz dedim kolları sıvadım. Bu aralar ne zaman mental olarak hazır olsam da blog yazamadım bir türlü. Bunun en büyük sebebi üstüste rahatsızlanmam hatta şu anda da pek iyi değilim karın ağrısından geberiyorum, ama yetti artık canım biraz kendim için bir şeyler yapmak istiyorum.


Ben de bir çocuğunuz gibi Game of Thrones izliyorum tabii ki. Her ne kadar bugün çıkan 8. bölümü izlememiş olsam da başladığı gibi devam eden nadir dizilerden biri. Her bölüm merak ve heyecanı eksik etmiyorlar sağolsunlar.


Aslında pek devam edemesem de Fringe izliyorum, henüz ilk sezonun 9. bölümündeyim. Annemle başladık ama mızıttı, beni yarı yolda bıraktı. Ama ben en yakın zamanda devam etmek istiyorum zira izleyen herkes tam benlik olduğunu söyleyip gaza getiriyor. İzlediğim bölüme kadar hakkında edindiğim en güzel şey o tatlı mı tatlı baba oğul ilişkisi sanırım. Zaten bir film veya dizinin içinde baba oğul ilişkisi varsa benim için tamamdır. Bilimsel olaylar da bonusu.


Padam padam... evet, ben de padam padam'a bir hışımla başlayıp ne kadar sevsem beğensem de sonunu getiremeyenlerdenim. Nesi var anacım bu dizinin anlamadım gitti, her şey süper güzel; Kim Bum güzel, hayat güzel sen güzelsin daha ne olsun, lanetli midir nedir dizi. Ama en yakın zamanda bitirmek istediğim dizilerden biri hiç kuşkusuz...


Friends izliyorum esasında ama aylardır 3. sezodayım kaçıncı bölümde kaldığımı da unuttum, kötü oldu devam edemiyorum, halbuki 30 dakika tam çerezlik dizi. Hem izlemediğim bir sürü bölümü olduğu için baya eğlendiriyordu beni... Joey ve Chandler ikilisine hastayım hatta büyük ihtimal o şapşallar için izliyorum ama Jennifer Aniston fanı olduğum için varlığını gözden gelemeyeceğim.


Vuducan'dan kopya çekiyorum (başlık da arak ya neyse :D) ve anime diziden sayılıyorsa her hafta izlemeyi başarabildiğim tek anime olan Kuroko no Basket'ten bahsetmek istiyorum. Güncel takip ettiğim sayılı animelerden ve spor animesi dendi mi hele basketbol dendi mi orada durmak lazım. En sevdiğim anime türlerinden biri spordur. Ortaokulu basketbol oynayarak geçirdiğim için de beni fazlasıyla heyecanlandırıyor bu tip animeler. Hele bir de basket oynayan yakışıklı anime erkekleri daha da bir izlenilir kılıyor keh keh keh. Ama olayı karakterleri değil heyecanlı ve sürükleyici olması. İlk defa bir baş karakteri diğer karakteri destekleyip onu zirveye taşımaya çalışmasını izliyoruz bence. Asıl adamımız tatlı mı tatlı Kuroko, diğer baş karakter olan Kagami'nin (bakagami de diyebiliriz) Japon basketbolunda zirveyi amaçladığı için onu seve seve zirveye taşımaya çalışıyor. Kagami ışık Kurokocuk da gölgesi oluyor. Şiddetle anime severlere tavsiye ediyorum.


History Channel: Evren belgesellerini izliyorum bu ara. Gece yatarken açıyorum böyle hem huzur veriyor hem de uykuya rahat dalmamı sağlıyor hem de ilgi çekici oluyor. Ne zaman dinginleşmek istesem belgesel açıyorum, hiçbir şey beni belgeseller kadar rahatlatamıyor maalesef. Sanırım neredeyse (eski belgeseller hariç) evren ve astromiyle ilgili bütün belgeselleri izlemişimdir. İzlediğim en güzel astrofizik belgeseli dizi kesinlikle Brian Cox'un Wonders of the Universe serisidir. İlk defa astronomi belgeseli izleyeceklere bunu tavsiye ederim.


Bu mimi bu kadar kolay yazıp bitireceğimi sanmıyordum ama cidden eğlenceliymiş. Ben de canımın içi Astrea'yı ve diğer canımın içi intergalacticgirl'ü mimliyorum. Eminim onların postları benimkisinden daha eğlenceli olacaktır zira bu hatunlar sıkı dizi takipçisi. Ah keşke şu hiçbir şey izleyememe hastalığına yakalanmasaydım oysa bazen ben de zilyon tane dizi izleyip kafamı kaldıramaz halde oluyorum, gerçekten.

4 yorum:

  1. Ahhh! Bir süredir Hajime'yi izlerken bi basket animesi olsa da izlesek demiştim. Bitanesin! *-* Ayrıca o Padam padam bitmeeeeez! Benim de bitmedi. Gayet güzel devam ediyordu, ama bitmiyor, izletmiyor xD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuroko'yu pek bi beğendim doğru düzgün takip edebildiğim bi o var zaten, seviyorsan mutlaka izle.

      Aynen izletmiyor ya :(

      Sil
  2. Ah yavrucum postu okudum ama anca blog işlerinin başına geçebildiğim için yeni yorum yazma ve mimi yazma fırsatım oldu;)
    Şimdi başlıyacağım hatta, dizi takipçisi demişsin ama ben de şu hastalıktan kaptım ondan dert yanıcam biraz posta dizi takipçisi olarak başladığım ama bitiremediğim diziler:D Padam padamın sevilip izlenememesi hakkında bir teorim var beni bekleyin anacım ahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okudum evet haklısın. Her bölüm kendi çapında ağır bence de. Yani o diziyi kesinlikle haftada bir bölüm şeklinde izlenmeli üst üste almamak lazım. Ben bi başladım bir gün üstüste 5-6 bölüm izledim sonunda sinirlerim harap olmuştu. Fantastik yanı olsa da dizi ciddi anlamda çok gerçekçi.

      Sil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...