5 Mayıs 2012 Cumartesi

Hazır gibiyim, gidiyorum sanırım...

Ne zamandır son bir neler aldım postu yazmak istiyordum, bu güzel dolunaylı geceye kısmetmiş. Sonunda en büyük eksiklerimi gidermeye başladım. Geçtiğimiz hafta önce bavullarım geldi, iki gün önce de fotograf makinem. Nereye gittiğimi bilen biliyor ama bilmeyenler için 1 hazirandan sonra süpriz olacak. Gerçi ne kadar sıkı takipçim olabilir ki süpriz olsun :P Yine de gittiğimde düzenli videolar çekip blogumu bir tür seyir defterine dönüştüreceğim.

Haftalardır, ağdadan tutun çarşaftı, havluydu, iç çamaşırıydı en büyük önceliklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Bunun yanı sıra çok güzel ciciler de aldım onları burada yayınlayasım vardı. Uzun zamandır Black Milk galaksi taytlardan istiyordum, ablam Topshop'ta olduğunu söyleyince inanılmaz sevindim zira Black Milk'ten aldığınız bir tek tayt 200liraya patlayacaktı. Bir de kısa tişörtlerin hastasıydım onları da Topshop'tan buluverdim. Hatta pegasuslu galaksi tişörtü tam bir bonus oldu.


Ac/dc tişörtünü gördüğüm an vuruldum, zaten üstümde en çok görebileceğiniz grup tişörtü ac/dc'dir. Son alttaki pantolon ve tişört pull&bear'dan Topshop'ta aramaya kalkışmayın sakın.



Ayakkabılarım da yeni özellikle en soldakini geçen yıldan bir bulucaz diye canımız çıktı, istediğim renk bile bulamadım pembesini aldım napayım bir kere taktım kafama :D


Evlere şenlik Star Wars tişörtüm de H&M'de bulunmaktadır. Hem rengi hem de çizgi roman baskısı inanılmaz hoşuma gitti ve hiç acımadım aldım. Diğer bazı tişörtleri de Beyoğlu pasajından aldık, ne karlı bir alışverişti o yahu.

Araya annemi ve kedilerimden birini de sıkıştırasım geldi. Odam biraz fazla dağınıktır ki bu en toplu hali asdasdfasd. 3 hafta sonra odamı, kedilerimi ve annemi 3 aylığına bırakmış olucam ve bu beni baya tedirgin ediyor. Hem gittiğimde kalacağım yer bile belli değil onun endişesi de içimdeki heyecanı alıp götürdü, sanki gitmeyecekmişim gibi sakinim, hayal bile kurmuyorum, ki uzun zamandır hayalini kurduğum bir ülkeye gidiyorum.

Bu da bonusu; bu geceki dolunay efenim.

10 yorum:

  1. ya varya acayip merak ediyorum nereye gidiyorsun diye, soracağım hep unutuyorum neyse haziranda öğreniriz nasılsa. bol fotoğraf video isteriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya farketmedin demek twitterda Kimbapla konuşmalarımızda geçiyor bazen oysa :D Sevindim süpriz olsun bakalım az kaldı zaten.

      Sil
  2. Her şey harika. Hepsini güle güle giy canım benim *-* Bi şalvarımsı olan şeylerle aram hiç iyi olamadı. Artık hepsini üzerinde, arkaplanında da benim ölmeden önce görülecek yerler arasında 1. olan o ülke ile çekilmiş fotolarında görürüz *-*

    Hem sen heyecanlanma zaten. Ben senin yerine de heyecanlıyım xD Uçağa bindiğinde görürüz bakalım heyecanlanacak mısın xD

    Not: 1. bavula özellikle bayıldım. Fırlatsan adam öldürürsün!! XD 2. bavulunda sırf pembe hali bende var ahaha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha şalvar gibi duruyor biliyorum ben de şalvardan nefret ederim ama şalvar değil o. Ablam zorla denetmese almayacaktım onu, giydim ve şalvar olmadığını görmüş oldum :D

      Uçağa bindiğimde heyecanlanırım bir de yüksek basınç migrene yol açıyormuş o da korkutuyor beni.

      Siyah olanı cidden çok büyük içimden bir ses pembe olana bile ihtiyacım olmayacağını söylüyor.

      Sil
  3. bir ara gözüme çarptı Kimbap'la konuşmalarınız tahmin ettim aslında :)

    bu arada tişörtler çok güzel güle güle eskit şekerim ^^

    YanıtlaSil
  4. İlk görüşmemizin orada olması dileğiyle diyorum öncelikle.
    Ve aldıklarına bayıldım. Galaksi merakını bildiğimden onları ne kadar severek giyeceğini tahmin edebiliyorum:)
    Ancak o Star Wars tişörtü... Çizgi roman havası katılmış tişörtlere bayılıyorum, Koton'da erkekler için bir dolu var ama bizim için bulamadım. Sanırım bir ara erkek reyonu dinlemeyip small'undan alıcam (kendini zayıf sanmak) Bir de H&M neden İzmir'de yok ya:( (Ya da var da ben mi bilmiyorum??)
    Benim de bir AC/DC tişörtü alma vaktim geldi, yeter bakıp bakıp salya akıttığım:)
    Neyse, çok mutluyum senin adına, tüm endişelerini unut, üç ayı sadece kendine ayır ve tadını çıkar diyorum ve gereksiz parantezlerimi alıp gidiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onu düşününce feci heyecanlanıyorum. Dünyanın öbür ucunda bulaşacak olmamız rüya gibi :D

      Evet galaksili zımbırtılara bayılıyorum maalesef umarım kendime yakıştırabilirim onları, teşekkür ederim canım.

      Yahu şu h&m izmirde olmalı ya sanki olduğunu duymuş gibiyim.
      Ben de mutluyum hepimizin adına peşimde 5 kişi götürüyorum gittiğim yere bu beni inanılmaz mutlu ediyor açıkcası. Orada buluştuğumuzda beraber çıkarırız umarım :)

      Sil
  5. Anam o pembiş bavul ne kadar güzelmiş:) diğerleri de çok güzel tabiki de ona bakmaktan diğerlerini göremedim. Bence iki bavuluda götür gelirken onların ikiside dolu gelir çünkü ahaha
    Hepsi çok güzelmiş aldıklarının güle güle kullan ama daha fazla alma, orada alırsın yahu çok büyük ve dünyaca ünlü outlet mağazası varmış orada kıhkıhkıh^^
    ayy az kalmış ben bile heyecan yaptım senin adına haziranı bekliyoruz;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen daha almıyorum zaten bir şey. Sağol canım, o bavulları ucuza aldık resmen bu bavul denen şey pağlıymış normalde.
      O outletin adını öğrenir özelden gönderirsin bana merak ettim bak :D

      Cidden az kaldı allahtan son bir ay düşündüğüm kadar hızlı geçmiyor. Bu hız iyi zaten :D Orada artık geldiğinizde sağlam dağıtalım diye en iyi kulüp, bar, pub neyse onu bulucam, kafamda çok deli şeyler var :D

      Sil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...