27 Aralık 2010 Pazartesi

One Piece 481. bölüm - Kritiğim geldi tutmayın!

Aslında Blog yazacak pek fazla zamanım yok hatta yazdan beri One Piece hakkında yazasım var ama hislerimi kelimelere dökemem, sıçarım diye korktum hep. Bu bölüm yani 481. bölüm ironiği verdi bana ve dayanamadım, bir yandan Luffy o kadar uğraştı ve abisiyle sırsırta vermiş savaşıyor diye mutluluk göz yaşları döküyorum, bir yandan içim parçalanıyor (neden diye sormayın). Güncele yetiştiğimden beri aylardır bu anı, bu görütüleri bekliyordum.

Ama hayatın ta kendisi gibi biraz keyif alırsın gülersin ardından hüzün gelir... eşit bir döngü sanırım. O kadar mutlu oldum ki kavuşabildikleri için, ama hemen ardından olacakları bilmek hatta bilemeyenler için öngörmek çok acı verici.
Bu kardeşler bu yıl beni çok üzdüler ama ikisini bir arada görmek olmayan abimle kavuşmuşum gibi hissettiriyor. One Piece'i sevmemin en büyük sebebi de yaşamadığımız duyguları bize hissettirebilmesidir belki.
Ama bu animede öyle bir adam vardır ki, keşke benim babam olsa diye düşündürtür size. İşte o adam One Piece dünyasının en güçlü adamıdır. Epey dokunaklı konuşarak hıçkıra hıçkıra ağlamama neden oldu bu bölüm. Whitebeard'da diyorum evet, babamsın Edward Newgate seni seviyorum!
Eminim Anime dünyası Babamızı unutmayacaktır. Kalbimizde bir Kamina'mız vardı şimdi bir de Babamız var. Önümüzdeki bölüm ve ondan sonraki ve sonraki  bölümler çok daha katlanarak büyüyecek bu duygular... düşünün, öyle acayip bölümler bekliyor bizi.

2 yorum:

  1. resmen tarif edemiyorum lan aklımdakileri! shirohigeden mi dem vurayım, luffyle ace'ten mi bilemedim.
    gene 5. dakkadan sonra ağlayarak izledim zaten.
    bak cidden bi kendi babamın konuşmaları böyle duygulandırıyo beni bi de shirohigenin.
    resmen içimi dağladı be!!
    amaaaan!!!
    gelecek bölümde ace'in kolyesinin boncukları görünüyo, yoksa bu kadar erken mi gelecek korkunç olay...bu kadar erken olmasıın yaaa...az daha izleyeliiiim:(((

    YanıtlaSil
  2. animenin navy macerası bitti sayılır. whitebeard öldü, shanks ortaya çıktı. mugiwara tayfası tekrar toplanıp fishmen islanda gidene kadar animeye ara verdim. belki impel down' dan sonrasını tekrar izlerim. o zaman kadar anime de baya ilerler.

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...