15 Eylül 2010 Çarşamba

Spike'ı Keanu oynayacak ama...

...e Faye'i kim oynayacak? 
Live actionlardan pek hoşlaşmasam da izlemek istediğim 3, 4 tane var. Onlardan en önemlileri Beck ve Gantz sonra da Cowboy Bebop'ı öğrendim. Hem live action, hem de amerikan yapımı olunca daha bir tiksindim, e ne bekliyorsun mk. derseniz, benim Keanu'ya zafım var arkadaş. Yıllardır bütün sevgililerimi gizli gizli aldatma sebebim adam. İster istemez bekliyorum nasıl olacak merak ediyorum. Hani Keanu eski günlerdeki gibi olsaydı bu role yakışırdı ama dipçik gibi Spike'ı 40 küsür yaşındaki herif canlandıracak, çok yadırgadım bir yandan da Justin Bieber  canlandırsa daha mı iyiydi yani, diyorum. Gördük koskoca Light'a kulağını bok götüren Zac Efron'u layık gördüler. Bir kere Yagami Light temizliğine çok düşkün bir karakterdi.
Madem Spike'la Keanu'yu aynı kareye koymuşsunuz binlerce resmi kesip biçmiş Keanu'yu kılıktan kılağa sokmuşsunuz, neden Faye'yi kim oynayacak göremiyorum. En sevdiğim karakteri kim canlandıracak bilen varsa ve bana söylerse sevinirim. 

2 yorum:

  1. Pek gerçekleşecek bir proje gibi gözükmüyor şu an için (bütçe yetersizliğinden askıya alınmış, 2009'dan beri sadece geliyor geliyor efekti veriliyor). Ortaya bir Keanu Reeves adı atıldı, başka bir şey de yok.

    Faye'i kimin oynayacağına dair resmi bir bilgi yok anlayacağın.

    YanıtlaSil
  2. hadi ya, açıklık getirdiğin için teşekkür ederim. meğer boşuna heycan yapıyormuşum :)

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...