13 Temmuz 2010 Salı

Bleach 279 ama kritik sayılmaz, sevgi pınarı...


ohohohhooh ne zamandır görmediğimiz karakterler birden çıkınca, içimde gelebekler tepişti sanki :D
Hani ağzı kulaklarına varmak diye bir deyim var ya vuku buldu resmen. Önce 101 yıl öncesine gideceğiz diye aklım çıktı ama neyse yarısında en azından bir aksiyon bir ortam oluştu. Gin bile çığıran wondervise'ın ortamı bozmasından yakındı, çaktırmasa da o da nolstajik hissetti biliyorum.

Artiz Shinji ve çetesi güzel giriş yapmışlardı zaten. Bu bölümde en  dikkat edilesi kısımlar; Kensei'nin karizması, Shunsui'nin rezil durumu, Stark'ın fazlasıyla çekiciliği ve en önemlisi Hisagi'nin görünüşü. Sanki sevgilimi çok uzun zamandır görmüyormuşum da kavuşmuşum gibi bir his. Nasıl olsa Hisagi ilk gönlümü çalan karakterlerden biri. Neyse çok önemli bir ayrıntı daha var Kensei ve Hisagi'nin birbirlerinin bir türlü farkına varmayışları. 

Yahu bütün dikkatimi vererek şu zavallı mangayı okudum hala daha Hisagi ve Kensei farkındalığı yaşanmadı ya ben ona yanıyorum. Kanser olacağım bu gidişle, ayrıca Ukitake yaralıydı insan son durumunu gösterir adamın!! Bu suyu çıkmış anime ve manga'nın artık sonuna gelmesini istemeya başladım, ki daha yılbaşında dilekler dilemiştim; Bleach bitmesin, Gintama bitmesin diye, zalim kader benimle taşak geçiyor, Gintama bitti ,Bleach devam ediyor bu sefer ben istemiyorum. 


Aslında bugün moral olarak sıfırdım, İlk günümü kurtaran Sengoku Basara 2'nin başlamasıyla Date Masamune oldu, ardından Sebastian'ı gördüm ve finalde Kensei ve Hisagi'nin olması günümü kurtarmış, noktayı koymuş oldu. Bazen çok iyi bir şey oluyor bu animeler... neyse bitti.

7 yorum:

  1. Süper bi bölümdü ya.... Neden bilmiyom ama benim bu wizardo lara kanım çok kaynamıştı zaten. Bi de bütün bütün babalar aynı sahnede... Çok saalam...

    Ichigo ve diğerleri zaten diğer tarafı da temizlediler. Olm onu bunu bırak kenpachi geri dönücek ya... Ben o sahneleri acayip bekliyorum. Ve sahne kenpachi nin diye bi yazı yazıcam o zaman.

    Heyecan tavan yaptı. Komamura da bu tousen(cankan) i metresi yapcak zaten :) Super super :) umarım kişisel dövüşleri 10 ar bölüm yapıp klasik bleach yavsaklıı yapmazlar...:)

    YanıtlaSil
  2. Şimdiye kadar heuco mundoya bir dönmeleri lazımdı ama dönmediler. Kenpachi'yi ben de çok severim ve şu aizen'nin karşısında Byakuya ve Kenpachi olsa daha iyi olurdu bence... Şimdi büyük trajediler yaşanacak bundan başka bir şey de demiyim spoiler olmasın.

    Tousen'e uyuz oluyorum ne biçim herif ya, şerefli yaşıyormuş izlenimi verip şerefsizliğin daniskasını yapan biri resmen. Neyse onunda bir olayı var anlatacaklar. Ben komamura'nın tengenini çıkarmadığına şaşırdım oysa bankaisiz çıkmam abi duruşunu benimsemişti hayret doğrusu :D

    YanıtlaSil
  3. Hadi ya.... bende mangayı okuma isteği başlatıyosun ama kendime hakim olucam :)

    Ben de hakkaten kenpachinin umursamaz ve hayvani bi şekilde ortama dalmasını bekliyorum... Gerçi Aizen i ichigoya bırakıcaklarmış gibibi his var içimde. Ve kenpachi de ichimaruyu ortadan kesicekmiş gibime geliyor :) Yani en azından umuyorum :)

    Kenpachi dövüşlerindeki o yırtıcı görkem beni mahvediyo.... Kenpachi vs Noitorda daki gibi :)

    Trajedi yaşanmasaydı ya ben bu serideki soul society sakinlerinin hepsini seviyodum.

    Tousene de bişey demiyorum zaten cankan a benzeyerek allahından bulmuş... komamura yufka yureklilik edip kesmezse bile zaraki baba keser zaten onu....

    YanıtlaSil
  4. katılıyorum herika bir bölümdü
    zaten shinji'yi de nasıl özlemiştim
    bütün itici görünüşüne ve hamsi dişlerine rağmen nedense pek seviyorum
    ahauha

    YanıtlaSil
  5. @Intergalactic Girl: Di mi? ahahahah dişlerine rağmen o tas kafasına rağmen ben de pek bir seviyorum. Sempatik herif.

    YanıtlaSil
  6. öyle araya 40 yılda bir iyi bölümler sıkıştırıyorlar Bleach'i sırf o bölümler yüzünden hala izliyoruz :D

    YanıtlaSil

dökül bakalım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...